De les mitges Platino a les Olimpíades i el Macba


Leopoldo Rodés ha estat un personatge polifacètic i dotat de magnetisme, en la tradició d’aquelles grans burgesos catalans del segle XIX i el XX que van saber combinar la vocació pels negocis, la sensibilitat cultural y el gaudi de la bona vida. De molt jove es va donar a conèixer con un dels modernizadors de la publicitat española en els anys daurats d’aquest negoci, els seixanta, quan el carrer Tuset es va convertir en el Madison Avenue espanyol i els seus executius en els nostres Don Drper i els seus Mad Men. “La publicitat ha estat la meva vida”, Conessava […]

Escenes d’intriga


Col·laboració de Platino amb mitges semiopaques, 40 den, en color negre per una editorial de moda on es relata una història d’espies per al dominical de EL PAÍS del 12 de gener de 2014.

Suggerències


Pantis molt opacs i de fantasia de xarxa de Platino són les propostes per a combinar amb diferents estils que proposa la revista CLARA per al seu número de febrer 2014.

AVENUE nº 39


Colaboración con el reportaje “Destellos de Medianoche” de L’Oreal París” para la prestigiosa revista de moda Avenue Illustrated en su edición en España en el mes de septiembre y noviembre de 2013 con unos socquettes de color negro.

Mia


Aparició de la secció “MODA” amb uns pantis fins de color negre, combinats tant amb una faldilla de lluentors com amb una faldilla asimètrica amb cremalleres, a la revista MIA del 6 de novembre.

ELECTRIFIYING


Editorial de moda per a la revista Avenue Illustrated, d’edició xinesa, amb marques de prestigi a nivell mundial. Uns pantis de xarxa i uns altres a punts són els elegits per a aquest reportatge de tendències.

ATELIER EN SOHO


Editorial para HORSE MAGAZINE, Tendencia Invierno 13-14 con un elegante vestuario de primeras marcas internacionales en el barrio del Soho de NY. Platino con unos pantys opacos.

Taronja i negre


Editorial de moda en la qual el color taronja i negre són els protagonistes d’una manera molt elegant. Vestit d’etiqueta, jaqueta i abrics amb pantis negres molt opacs.

La Vanguardia y Medias Platino

IN COVER


Reportatge del mes de novembre de 2013 per a in COVER. Platino. Aporta un punt juvenil i fresc amb mitges amb lliga de blonda en color clar.

Luz Casal


Luz Casal porta uns pantis opacs de 70 deniers en color negre Platino per al reportatge  del dominical MUJER HOY del 16 de novembre de 2013.

NADAL SOBRI


Editorial on es mostra com vestir-se per a les celebracions de manera sofisticada però sense ostentacions. Platino amb uns leggins atapeïts o uns pantis fins de color negre, ajuden a donar el punt d’elegància desitjada. Per a la revista JOYCE, gener 2014, per l’editorial “Carpe Noctem”