Des del 1927


PLATINO, MÉS DE 90 ANYS INNOVANT EN MODA.

Patino és actualment una de les marques de mitges més antigues del marcat europeu. La seva creació data de l’any 1927. Durant la llarga història de la marca, l’esperit dels seus creadors segueix vigent: OFERIR A LES CONSUMIDORES PRODUCTES DE QUALITAT,INNOVADORS I DINS DE LES ÚLTIMES TENDÈNCIES DE MODA. Com a mostra, aquest índex cronològic:

_22

Platino és la primera marca espanyola que utilitza el niló per a la fabricació de mitges.


Llança al marcat el famós SUPPHOSE Platino, la característica principal  del qual és la d’estar especialment indicat per a cames delicades. Es  fabricà sota la llicència d’U.S.A., i en exclusiva per a Espanya i Portugal.


_20

Surt al mercat el model RODIFLEX de Platino. Són mitges amb banda elàstica que permeten tota classe de moviments sense produir bosses i arrugues.


_18

la primera malla no escorredissa, PLATINO MALLA STOP.


_16  _15 _14

Fabrica els primers pantis d’aspecte similar als actuals. Per a això, fou necessària l’aparició de noves fibres i maquinària més avançada.


Utilitza per a la fabricació dels pantis el ENKALON-13, matèria fabricada a Espanya que proporciona, fins llavors, una transparència desconeguda.


Fabrica els primers pantis amb CANTRECE (filatura bicomponent que aporta més elasticitat i un tacte molt més suau).


_13

Platino trau al mercat la seva primera col·lecció de FANTASIES.


_12

Platino llança al mercat els primers pantis amb Lycra doble recoberta, SEDAFLEX, filatura que revoluciona el món dels pantis (adaptabilitat, resistència i major duració).


_11

Apareix la línia VANITY, col·lecció de pantis amb slip incorporat. És la primera línia d’aquestes característiques que surt al mercat.


Creació de la línia NACAR amb els primers pantis vanisatsde fabricació nacional que apareixen al mercat. Per a això es realitzen grans inversions en maquinària d’última tecnologia.


_8

Llançament de la línia MARILYN MONROE. Platino obté la llicència a nivell europeu de la marca i drets de Marilyn Monroe.


_6

S’incorpora a la col·lecció la línia FRAPPE, “els pantis d’estiu”, de filatura de fabricació exclusiva mundial, amb tractament hidròfil i que, a més a més, permet obtindre els primers pantis de Lycra 3D d’aspecte lluent.


_21

Platino presenta la línia ANTIPRESS: minimitges i socquettes amb talles al puny, extra amples i molt suaus perquè no estrenyin.


Una minuciosa investigació anima a crear la línia PLATINO LEG CARE, pantis que ajuden a prevenir els problemes d’inflor i fatiga. Estan indicats per aquell tipus de dones que passen moltes hores de peu.


Llançament de la línia PLATINO SINN amb els pantis i peces de roba íntima sense costures.


_5

Surt la línia de pantis TOTAL CONFORT. Els primers pantis de cintura regulable del mercat.


Llançament de la nova línia CLEANCUT, pantis i peces de roba íntima d’alta resistència i màxima comoditat gràcies a l’acabat tallat en màquina circular. Són pantis amb fils que eviten l’aparició de carreres.


Surt al mercat la nova línia EXXTRA CONFORT. Es tracta d’uns nova construcció de pantis molt adaptables que permeten crear una cintura molt còmoda.


Surt al mercat la nova línia BLOGGER. Pantis pensats per a un públic jove.


la línia de PANTALONS DE TUB (pitillo). Són pantis push-up i Shape amb filatures amb efectes anticel·lulítics i modeladors.


Des de la creació de Platino al 1927 sempre s’ha tingut el mateix lema:

FRASE
_9 _1 _2 _3 _4